YALOVA / MERKEZ - İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu

İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu

İsmetpaşa Mahallesi Girne Caddesi No82 Merkez YALOVA
Vizyon
Atatürkçü düşüncenin ışığında demokratik ve laik, insan haklarına saygılı, okuma alışkanlığı kazanmış, Türkçe’yi doğru kullanabilen bilimsel düşünen, araştırmacı ve yaratıcı, bir yandan yaşama, bir yandan da bir üst öğretim kurumuna hazırlanabilen, sanatsal beğenisi ve estetik zevki gelişmiş,kendisiyle barışık, üretken ve yeniliklere açık, barıştan yana ulusal ve evrensel değerlere sahip bir nesil yetiştirmek.
Misyon
Eğitim-Öğretim sürecinde araştırmayı desteklemek, öğrencinin düşünsel ve fiziksel gelişimini sağlamak, çağı takip edebilecek ve değişime yön verebilecek öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Başarılarımız. 4 Öğrencimiz Fen Lisesi Kazandı. 3 Öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi Kazandı. 2 Öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Kazandı. 5 Öğrencimiz Bursluluk Sınavını Kazandı.
Kalorifer (Doğalgaz)
Yaya olarak